Nieuwe domper voor Rode duivels: Benteke geblesseerd naar de kant

02-01-2021 17:54
1

Christian Benteke bewees afgelopen wedstrijden zijn meerwaarde voor Crystal Palace met doelpunten en assists. Net nu de Rode Duivel de laatste weken opnieuw een vaste waarde is bij Crystal Palace, slaat het noodlot toe. In de wedstrijd tegen Sheffield United moest Benteke net na rust geblesseerd naar de kant.

Na zijn twee doelpunten in de competitiewedstrijd tegen West Brom van begin december was Big Ben opnieuw vertrokken. Hij startte sindsdien bijna iedere wedstrijd in de basis en scoorde ook nog eens tegen West Ham.

In de partij tegen Sheffield moet Benteke nu dus geblesseerd naar de kant. De spits was overigens bezig aan een puike partij, want in de eerste helft bediende hij met een goede pass Jeffrey Schlupp, die het openingsdoelpunt tegen de netten schoot. Zijn Belgische spitsbroeder Michy Batshuayi bleef de gehele wedstrijd op de bank.
Crystal Palace won echter de wedstrijd met 2-0 tegen Sheffield United. De ploeg van Benteke en Batshuayi doet daarmee een goede zaak want het stijgt naar de 12e plaats op 11 punten van de gevarenzone. Sheffield United is ter degradatie opgeschreven met 2 schamele puntjes uit 17 wedstrijden.