GOAL: Eze (Palace) start solo vanaf eigen helft, komt bijna niemand tegen & scoort

02-01-2021 17:10
1

We zijn nog niet eens halverwege het Premier League-seizoen, maar voor Sheffield United begint het er wel heel penibel uit te zien. The Blades verrasten vorig seizoen met een negende plek, maar staan nu stijf onderaan met twee punten en lijken ook tegen Crystal Palace kansloos. Eberechi Eze begint op eigen helft aan een solo, komt eigenlijk maar één tegenstander tegen en schuift de bal in de verre hoek: zo makkelijk gaat het dus ...

Het betekent dat Crystal Palace in minuut vijf van de blessuretijd voor een 2-0 ruststand zorgt. Jeffrey Schlupp had al vroeg in de wedstrijd voor 1-0 gezorgd. Christian Benteke zorgde voor de assist.