UPDATE: 'Club Brugge zwaait zondag Krmencik tijdelijk uit'

UPDATE: 'Club Brugge zwaait zondag Krmencik tijdelijk uit'

01-01-2021 20:00 Laatste update: 02-01-2021 13:49
25

Club Brugge heeft dan toch een oplossing gevonden voor Michael Krmencik. De Tsjechische spits is overbodig geworden bij Blauw-Zwart en is hard op weg naar het Griekse FC PAOK Thessaloniki.

Dat meldt het Griekse SDNA. Krmencik kon rekenen op interesse uit Turkije, maar zijn looneisen bleken iets te gortig te zijn voor de geïnteresseerde ploegen. Ook Italië en meer bepaald Genoa was een optie, maar het wordt uiteindelijk het Griekse PAOK voor Krmencik.

Het gaat echter niet om een definitieve verkoop. Zo zal Club Brugge hem eerst nog zes maanden uitlenen. PAOK wist wel een aankoopoptie te bedingen in het huurcontract. Het is niet geweten hoeveel die aankoopoptie bedraagt.

Voor Krmencik is het verhaal bij Club Brugge zo na vijftien wedstrijd al afgelopen. Hij werd voor zes miljoen euro in huis gehaald, maar kon nooit overtuigen. Club Brugge heeft het spitsenprobleem inmiddels al aangepakt en haalde Bas Dost, die voor doelpunten moet zorgen.

Update: Volgens het Griekse Gazzetta is de deal van Krmencik rond. Zondag wordt de aanvaller in Griekeland verwacht. Hij verlaat Club Brugge tijdelijk en zal zes maanden gaan spelen voor PAOK.