'RSC Anderlecht wil Vranjes kwijt, AEK Athene wordt bestemming niet'

'RSC Anderlecht wil Vranjes kwijt, AEK Athene wordt bestemming niet'

01-01-2021 18:30
11

Voor Ognjen Vranjes is er geen toekomst meer bij RSC Anderlecht. De Bosnische verdediger wordt niet meer gebruikt en moet vertrekken bij de club. Hij zou graag terugkeren naar AEK Athene, maar dat lijkt moeilijk te liggen.

Op Instagram was de Bosniër bereid om enkele vragen te beantwoorden en hij kreeg uiteraard heel wat vragen van Griekse fans van AEK Athene. Zij vroegen of hij liever RSC Anderlecht of AEK Athene heeft. Zijn antwoord was duidelijk: 'AEK!'

De verdediger kreeg daarop ook de vraag of hij zal terugkeren naar AEK. Zo klonk het recent nog dat de Griekse club Vranjes graag terug naar Griekenland wil halen. Vranjes moest hen echter teleurstellen: 'Nee, ik keer niet terug', schreef hij.

Het is dus nog steeds onduidelijk waar de toekomst van Vranjes ligt, al ligt die zeker niet bij Anderlecht. De Bosniër kreeg dit seizoen door de verdedigende problemen bij Anderlecht nog eens een kans achterin, maar werd na de verloren wedstrijd tegen Club Brugge naar de kant geschoven. Hij moet dan ook vertrekken bij de club.