'Concurrentie op komst voor Lukaku: Conte denkt na over hereniging met Pellè'

'Concurrentie op komst voor Lukaku: Conte denkt na over hereniging met Pellè'

31-12-2020 16:24
1

Antonio Conte, trainer van Internazionale, denkt volgens Italiaanse media na over een hereniging met Graziano Pellè. De Italiaanse spits is in januari gratis op te halen in China en zou graag terug willen keren naar zijn vaderland.

De sterke aanvaller uit Salento werd door Conte opgeroepen voor het Italiaanse elftal en was onderdeel van de ploeg die op het EK van 2016 in de kwartfinale werd uitgeschakeld. De huidige oefenmeester van Inter overweegt nu om Pellè ook een kans te geven in het shirt van de Nerazzurri. Dat valt te lezen in La Gazzetta dello Sport.

In Italië ziet men Pellè nog altijd graag voetballen en zelf wil de spits zijn loopbaan graag afsluiten in zijn vaderland. Daardoor zou een akkoord tussen Inter en de spits helemaal nog niet zo gek zijn, ondanks het feit dat hij al 35 jaar oud is.

Pellè maakte tussen 2012 en 2014 furore in het shirt van Feyenoord en maakte vijftig doelpunten voor de Rotterdammers. Daarmee verdiende hij een transfer naar Southampton, waar hij ook twee jaar actie  was. Daarna vertrok hij naar het Chinese Shandong Luneng, waar hij naar verluidt zestien miljoen euro per jaar heeft verdiend.