VoetbalPrimeur.be neemt afscheid van 2020, aan alle bezoekers: 'Bedankt'

VoetbalPrimeur.be neemt afscheid van 2020, aan alle bezoekers: 'Bedankt'

Gepubliceerd: donderdag 31 december 2020 om 12:45do 31-12-2020 om 12:45

Laatste update: donderdag 31 december 2020 om 17:35do 31-12-2020 om 17:35

2020 loopt op haar laatste benen. Tijd om 366 dagen uit te wuiven. Bij VoetbalPrimeur.be nemen we met onderstaande tekst afscheid van het jaar.

Wat een geweldig jaar! De Rode Duivels wonnen het EK. Toen we 2020 begonnen, was het de bedoeling dat we deze tekst met de eerste twee zinnen gingen beginnen. Helaas werd 2020 niet het jaar wat we hadden gehoopt. Een virus eiste de hoofdrol op. Koning Voetbal moest (deels) wijken. Geen EK, een coronakampioen in de Jupiler Pro League en zelfs helemaal geen titelwinnaar in Nederland. Coronakampioen was trouwens na bubbel het meest vervelende woord van het jaar.

Door corona was het voor iedereen aanpassen. Ook voor ons. Gelukkig konden we vanaf de zomer weer volop gas geven. Met VoetbalPrimeur.be kozen we voor een nieuwe weg. Hopelijk merkte jij als bezoeker dat we ingezet hebben op LIVE-verslaggeving, achtergrondinformatie en analyses. We introduceerden zelfs onze eigen huisanalist. Met niet weinig trots kunnen we nu ook al verklappen dat er volgend jaar nog meer Kristof De Croock op je wacht. Ook voor andere specials kun je in de toekomst wederom bij ons terecht.

Dit jaar was ook het jaar dat onze community enorm groeide. Daarvoor willen we jullie graag bedanken. Het is mooi om te zien dat voetbal zelfs in barre tijden nog heel veel weet los te maken bij mensen. We zijn blij dat jullie massaal voor de belangrijkste bijzaak ter wereld afzakken naar VoetbalPrimeur.be. We hopen jullie dan ook in 2021 terug te zien. Ga veilig het jaar uit en tot snel.

Met vriendelijke groeten,
De voltallige redactie van VoetbalPrimeur.be

PS: Duimen jullie mee dat we op 11 juli 2021 kunnen publiceren 'België is Europees Kampioen'. Kwestie dat wij onze intro alsnog kunnen gebruiken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws