UPDATE: Corona blijft heersen, opnieuw duel in de Premier League uitgesteld

UPDATE: Corona blijft heersen, opnieuw duel in de Premier League uitgesteld

30-12-2020 15:45 Laatste update: 30-12-2020 15:45
Premier League 3 Reacties

Ook de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Fulham gaat niet door. Dat hebben de clubs 3,5 uur voor de aftrap te horen gekregen. Vanwege coronabesmettingen bij Fulham gaat er een streep door de wedstrijd.

Er zou om 19.00 uur afgetrapt worden. Maandag werd het duel tussen Manchester City en Everton al afgelast vanwege meerdere coronabesmettingen bij eerstgenoemde club. Tottenham-manager José Mourinho uitte op social media al zijn frustratie over de onduidelijkheid rond de wedstrijd. Het was dinsdag al de vraag of het duel wel door kon gaan.

Het is de derde wedstrijd die dit seizoen niet doorgaat vanwege corona. Vanwege meerdere besmettingen werden ook wedstrijden van Manchester City en Newcastle United uit de planning gehaald. De FA hoopt de duels zo snel mogelijk in te kunnen halen.

Update: Fulham zal ook dit weekend niet in actie komen. 'Na verdere, nieuwe positieve resultaten van de meest recente Covid-19-tests, kan de club bevestigen dat de uitwedstrijd van deze zondag in Burnley is uitgesteld na besprekingen met de Premier League en advies van medische teams', laten de Cottagers weten via de officiële kanalen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie