Antwerp over opvolger van Leko: “Heel veel mensen die hier willen werken

Antwerp over opvolger van Leko: “Heel veel mensen die hier willen werken"

30-12-2020 14:00
22

Royal Antwerp FC moet afscheid nemen van Ivan Leko, die naar het Chinese Shanghai SIPG vertrekt. Het vertrek van de Kroaat hing al even in de lucht, maar de zoektocht naar een opvolger is nog meer net gestart voor The Great Old. Zo vertelt algemeen manager Sven Jacques bij Sporza.

Bij Antwerp willen ze nog geen uitspraken doen over de mogelijke vervangers voor Leko. "Namen zullen we nog niet noemen. Ook niet bevestigen of ontkennen. We gaan onze tijd nemen om een goede coach te vinden. Ivan heeft zijn accenten kunnen leggen en heeft dat goed gedaan. We zijn nu niet op zoek naar een Laszlo Bölöni of een Ivan Leko, maar iemand met een eigen persoonlijkheid en zijn eigen accenten", aldus Jaecques.

Verschillende trainers stuurden reeds hun cv naar Antwerp. "Er zijn heel veel mensen die hier willen werken en het is aan ons om die keuze te maken. Het is niet leuk om dat halverwege het seizoen te doen, maar het is een voordeel dat er stabiliteit en resultaten zijn. Op 10 januari staat er een wedstrijd tegen KVM op de planning, dus heel lang kan het ook niet duren, al wil ik er geen termijn op plakken", besluit hij.