UPDATE: Nainggolan legt medische testen af en reageert op overgang

UPDATE: Nainggolan legt medische testen af en reageert op overgang

29-12-2020 18:13 Laatste update: 30-12-2020 13:15
4

Radja Nainggolan vertrekt bij Internazionale en gaat voor de derde keer aan de slag bij Cagliari. Onze landgenoot wordt voor zes maanden uitgeleend.

Een aankoopoptie is niet voorzien in de overeenkomst. Dat meldt de Italiaanse krant Gazzetta dello Sport. Cagliari probeerde vorige zomer al tevergeefs om 'Il Ninja' opnieuw te huren van Inter en liet toen al weten in januari een nieuwe poging te zullen wagen.

Na de blessure bij Marko Rog heeft Cagliari meteen de voet op het gaspedaal gezet. Nainggolan wordt voor zes maanden geleend zonder aankoopoptie. De ex-Rode Duivel komt dus voor de derde keer bij Cagliari terecht (2010-2014 en 2018-2019).

Nainggolan zit al langer op een zijspoor bij Inter. Het botert immers niet met trainer Antonio Conte. Vorige zomer wilde hij al graag vertrekken, maar de clubs vonden geen akkoord. Het voorbije half jaar kwam Nainggolan niet verder dan vijf invalbeurten.

UPDATE: De huurperiode lijkt zo goed als beklonken, onze landgenoot legt woensdag zijn medische testen af in Rome. Nainggolan reageerde er ook voor het eerst op de overgang. "Ik ben altijd blij om bij Cagliari terug te keren. Van mijn passage bij Inter heb ik echter geen spijt. Ik heb mezelf beschikbaar gesteld, maar heb er gewoon geen kans gekregen."