'Ambitieus Getafe hoopt op talenten van Real Madrid én FC Barcelona'

'Ambitieus Getafe hoopt op talenten van Real Madrid én FC Barcelona'

Getafe is van plan om zijn selectie komende maand van een flinke kwaliteitsimpuls te voorzien, meldt Marca. Los Azulones hopen bij Real Madrid én bij FC Barcelona te shoppen, klinkt het.

De ploeg van José Bordalás knikkerde Ajax vorig seizoen uit de Europa League en maakte de gevestigde orde in Spanje het leven zuur, maar staat nu slechts twaalfde in de Primera División. Volgens Marca hoopt Getafe daardoor op een aantal winterse versterkingen. Takefusa Kubo (foto) is één van de namen die genoemd wordt. Het negentienjarige toptalent uit Japan is door Real Madrid bij Villarreal gestald, komt minder aan spelen toe dan vooraf gehoopt en denkt na over een huurperiode bij een andere club. Getafe wil Kubo graag begroeten, al moet het dan wel eerst gecompliceerde onderhandelingen met Real Madrid én Villarreal voeren.

Ook FC Barcelona-talent Carles Aleñá staat op het lijstje. De 22-jarige middenvelder kreeg tijdens het voorseizoen nog speeltijd van Ronald Koeman, maar vervult sindsdien een bijrol in Camp Nou. Aleñá mag dus – al dan niet tijdelijk – vertrekken: Real Betis heeft interesse, maar ook Getafe heeft al met hem om de tafel gezeten.

De club zet ook in op een centrale verdediger en nóg een middenvelder. De kans dat het gevallen toptalent Jesé Rodríguez naar het Coliseum Alfonso Pérez komt, is in elk geval niet groot. Getafe wilde hem tijdens de zomerse transferperiode al binnenhalen, maar slaagde er niet in om er voor de transferdeadline uit te komen met Paris Saint-Germain. Jesé is inmiddels vrij man, nadat zijn contract in Parijs is ontbonden, maar de interesse van Getafe is in de tussentijd bekoeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie