Club Brugge target van vorige zomer bewijst zijn klasse in de Championship

Club Brugge target van vorige zomer bewijst zijn klasse in de Championship

29-12-2020 13:03
21

Club Brugge kwam afgelopen zomer dicht bij een spraakmakende transfer. Club deed zijn uiterste best om Bright Osayi-Samuel van Queens Park Rangers binnen te halen, maar slaagde daar niet in. Osayi-Samuel speelt voorlopig een uitstekend seizoen bij de Engelse club.

Club Brugge wou deze zomer anticiperen op het vertrek van Emmanuel Dennis Bonaventure door een vervanger te halen in de Championship. Bright Osayi-Samuel is actief bij Queens Park Rangers en stond in de belangstelling van Club Brugge, QPR vroeg 5 miljoen euro voor hun flankaanvaller. Beide ploegen kwamen ook tot een akkoord omtrent de winger, maar Osayi-Samuel besloot om toch niet in te gaan op het aanbod van Club Brugge en bleef trouw aan QPR. 

Dit seizoen maakt de aanvallende vleugelspeler echter indruk in de Championship met enkele straffe statistieken. In 19 wedstrijden in de Championship was de Nigeriaanse winger goed voor 2 doelpunten en drie assists. Hij staat aan de leiding in de statistieken van meeste geslaagde dribbels 1 vs 1 en meeste balcontacten in de 16 meter van de tegenstander.

Misschien dat Club Brugge deze winterperiode of eventueel in de zomer nog eens een poging waagt voor Osayi-Samuel.