UPDATE: 'Club Brugge en Anderlecht grijpen naast jonge Senegalees'

UPDATE: 'Club Brugge en Anderlecht grijpen naast jonge Senegalees'

28-12-2020 20:15 Laatste update: 03-01-2021 22:00
16

Bij RSC Anderlecht moet men inventief omgaan met het geld en goedkope aanwinsten vinden. Men speurt dus binnen de eigen jeugdrangen, maar ook in doorgaans 'goedkope' landen. Nu hoopt Anderlecht een jong talent in Senegal gevonden te hebben.

Volgens het Afrikaanse WIW Sport kan de jonge zeventienjarige middenvelder Mamadou Lamine Camara op flink wat interesse rekenen. Zo toont RSC Anderlecht interesse, maar hebben ook AS Monaco en Olympique Marseille de middenvelder op het lijstje staan.

De jonge Camara komt in eigen land uit voor AF Darou Salam, waar hij één van de uitblinkers is. Het is niet de eerste speler van de Senegalese club waarin Anderlecht interesse toont. Eerder werd paars-wit al in verband gebracht met het talent Sambia Diallo. Die kan echter ook rekenen op interesse van Lille OSC.

UPDATE: De jonge Senegalees Camara zal dan toch niet naar België verhuizen. Volgens Treize013 toonden Club Brugge én Anderlecht interesse, maar heeft hij gekozen voor Olympique Marseille. Daar zal hij in eerste instantie voor de B-ploeg uitkomen.