Tielemans en Leicester City laten dure punten liggen tegen Benteke

28-12-2020 18:18
1

Leicester City heeft tegen Crystal Palace dure punten laten liggen in Engeland. The Foxes maakten een 1-0 achterstand pas in de slotfase goed. Het is het tweede puntenverlies van Leicester op rij.

Afgelopen zaterdag hield Leicester een punt over aan het duel met Manchester United en nu is het de ploeg van Brendan Rodgers weer niet gelukt om te winnen. Leicester had bij winst op één punt van koploper Liverpool kunnen komen.

Na een kleine twintig minuten spelen wees scheidsrechter Graham Scott naar de stip vanwege een overtreding van James Tomkings op Luke Thomas. De strafschop werd door Kelechi Iheanacho echter gemist. Het gemiste buitenkansje was voor Leicester echter geen reden tot zorg, want ook daarna waren The Foxes veruit de betere partij. Het zat hem in het afmaken van de kansen.

Maar na rust kwam Palace op voorsprong door Wilfried Zaha. Rodgers greep meteen in en bracht Jamie Vardy, die op de bank begon. Een nederlaag werd pas in de 83e minuut voorkomen toen Harvey Barnes voor de gelijkmaker zorgde.