UPDATE: ‘Italiaanse topclub wordt serieus en leidt de dans om Origi’

UPDATE: ‘Italiaanse topclub wordt serieus en leidt de dans om Origi’

28-12-2020 18:15 Laatste update: 05-01-2021 10:45
16

Divock Origi is druk op zoek naar een nieuwe ploeg voor na de winterstop. Heel wat Europese clubs hebben zich al gemeld. Nu zou ook Inter een toekomst zien met hem.

Dat meldt Corriere dello SportNet als bij de Rode Duivels zou Origi dan een concurrent worden voor Romelu Lukaku. Die is echter onaantastbaar in Milaan. Ook dit seizoen zit hij al aan elf doelpunten in de Serie A.

Origi speelde dit seizoen voorlopig amper zeven minuten mee in de Premier League. Eerder toonden ook Wolverhampton en Schalke 04 al interesse om hem over te nemen. Bij die clubs heeft hij uiteraard veel meer kans om snel een basisplaats te veroveren.

Liverpool heeft zelf 12,5 miljoen euro betaald om Origi in 2014 over te nemen van Lille. Hij werd sinds zijn komst naar Liverpool al uitgeleend aan datzelfde Lille en later aan Wolfsburg. 

Update: Volgens The Daily Mirror gaat de interesse van Internazionale in Divock Origi nog een stapje verder. De Italiaanse topclub zou de dans leiden om de Rode Duivel. Het kan dus goed zijn dat Origi straks ploegmakker wordt van collega Romelu Lukaku.