'KRC Genk komt onder stoom, na Preciado is volgende aanwinst op komst'

'KRC Genk komt onder stoom, na Preciado is volgende aanwinst op komst'

28-12-2020 09:15 Laatste update: 29-12-2020 07:50
15

KRC Genk heeft 2020 afgesloten met een gelijkspel tegen Waasland-Beveren (1-1). Daardoor sluiten de Limburgers het jaar af als tweede in de stand. Toch is er versterking op komst, zo vertelde trainer John van den Brom na de wedstrijd van zondagavond.

Zo geeft van den Brom in Het Belang van Limburg aan dat er - naast Angelo Preciado - ook nog een centrale verdediger bijkomt. Dat zou dan Mark McKenzie moeten worden. De Amerikaanse international komt momenteel uit voor Philadelphia Union. Zijn vraagprijs is met vier miljoen euro echter niet min, bovendien is er ook interesse van Celtic FC.

Dat is niet alles, want zelfs clubs uit de Premier League en Bundesliga hebben McKenzie op het verlanglijstje staan. De 21-jarige verdediger maakte het voorbije seizoen indruk in de MLS, zoveel is duidelijk. De komende dagen zal Genk doorduwen om McKenzie naar de Luminus Arena te halen. Of er nog andere pistes zijn, is nog onduidelijk.

UPDATE: Het Belang van Limburg schrijft dat Genk aan het langste eind trekt voor McKenzie, ondanks de vele interesse vindt de verdediger het project van de Limburgers de meest interessante optie.