Beerschot betaalt tol van korte voorbereiding: drie exits, vrees om Tissoudali

Beerschot betaalt tol van korte voorbereiding: drie exits, vrees om Tissoudali

27-12-2020 20:14
7

K. Beerschot V.A. kon geen vuist maken op bezoek bij RSC Anderlecht. De 2-0-nederlaag had Hernan Losada naar eigen zeggen zien aankomen, aangezien zijn elftal door een corona-uitbraak nauwelijks voorbereidingstijd had. Tot overmaat van ramp zagen de Ratten liefst drie spelers uitvallen in Brussel.

Losada gaf zijn ploeg eigenlijk voor aanvang van de aftrap al verloren. Die voorspelling bleek waarheid: Beerschot kwam nooiti in haar ritme en versierde weinig uitgespeelde kansen. Bij de rust moest Losada bovendien al twee keer wisselen. Na nog geen kwartier viel revelatie Tarik Tissoudali uit, na 45 minuten bleef Mohamed Reda Halaimia in de kleedkamer. Toen daar rond het uur ook nog Dario van den Buijs bijkwam, zonk de Antwerpse moed helemaal in de schoenen.

Vooral in het geval van Tissoudali ziet het er niet al te best uit. Bij een actie in de zestien van Anderlecht werd hij onderuitgehaald, al dan niet foutief. De dribbelaar probeerde wel nog enkele keren om de wedstrijd te hervatten, maar dat mocht niet baten. Volgens Gazet van Antwerpen wordt intussen gevreesd voor een kruisbandblessure.