'Ciman zoekt nieuwe club, maar kan rekenen op hulp van ex-Standardman'

'Ciman zoekt nieuwe club, maar kan rekenen op hulp van ex-Standardman'

27-12-2020 16:16
0

Laurent Ciman heeft ons land al een tijdje verlaten en speelt al enkele jaren in Noord-Amerika. Daar heeft hij het best naar zijn zin en lijkt hij ook zijn carrière te kunnen eindigen.

Ciman heeft een aflopend contract bij Toronto FC en zal dat ook niet verlengd zien worden. De verdediger moet dus op zoek naar een nieuwe club en lijkt ook in Canada te kunnen blijven. Zo sluit Sportief Directeur Olivier Renard (ex-Standard) niet uit dat hij Ciman naar Montréal Impact haalt.

Bij Montréal Impact, nota bene de ex-club van Ciman, zoekt men namelijk nog wat extra ervaring. "We hebben een 'grote broer' nodig achterin", vertelt Renard bij Journal de Montreal. "Rod Fanni was vroeger die grote broer. Misschien kan dat nu Ciman worden. Hij is een zeer interessante piste", aldus Renard.

De inmiddels 35-jarige Ciman speelt al sinds januari 2015 in Noord Amerika (uitgezonderd een korte periode bij Dijon FCO, red.). Vorig seizoen was hij voornamelijk back-up bij Toronto FC en kwam hij maar twaalf keer uit voor de club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie