Gent-middenvelder lijkt op weg naar buitenland, Vanhaezebrouck reageert ontstemd

Gent-middenvelder lijkt op weg naar buitenland, Vanhaezebrouck reageert ontstemd

26-12-2020 23:15
33

Voor de spelers van KAA Gent (en de meeste spelers in de JPL) wordt het Kerst en Nieuwjaar vieren in België. Daar lijkt KAA Gent-speler Alexandre De Bruyn anders over te denken, tot de grote ergernis van coach Hein Vanhaezebrouck.

De Bruyn deelde zaterdag op Instagram een bijzonder opvallend bericht. Zo leek hij momenteel op Zaventem te zijn, wachtende op een vliegtuig. "Dat is nieuws voor mij", reageerde Vanhaezebrouck tegenover Het Nieuwsblad.

Opvallend, want de spelers van Gent moeten in België blijven. "Zoals ik eerder aangaf hebben we alle spelers duidelijk gemaakt dat het in de huidige omstandigheden uit den boze is om tijdens deze periode naar het buitenland te gaan", aldus Vanhaezebrouck.

"Of De Bruyn hiermee een statement wil maken? Geen idee. Dat zal ik te weten komen als ik hem zie. Maar het is wel dom van hem dat hij dit zelfs deelt via sociale media", vertelt de trainer van Gent.

Inmiddels heeft de middenvelder, die momenteel revaliderende is van een zware knieblessure, de beelden al verwijderd op social media.