KV Oostende recht de rug en zet achterstand tegen OHL om in winst

26-12-2020 20:20
2

KV Oostende is erin geslaagd drie punten te pakken op bezoek bij Oud-Heverlee Leuven. Het kwam aanvankelijk op achterstand, maar wist dat nog om te zetten in winst: 1-2.

De eerste kansen waren voor KVO, dat het meeste initiatief toonde in de eerste helft. Via Kevin Vandendriessche en Arthur Theate kon het voor dreiging zorgen, maar een doelpunt kregen we niet te zien van de Oostendenaren.

Aan de overzijde was het Malinov die voor het eerste gevaar kon zorgen en ook meteen voor het doelpunt. Zeker een voorsprong die gevleid genoemd mocht worden. In de tweede helft was het voor KVO dus de opdracht om de kansen deze keer wel af te werken.

KV Oostende gaf zich niet gewonnen en werd in de tweede helft dan ook beloond. Na tien minuten voetballen zorgde Theate voor die gelijkmaker. Alles te herdoen voor OHL, maar het kreeg twintig minuten voor tijd een nieuwe klap te verwerken.

Erop en erover dacht men bij KVO, dat uiteindelijk ook dat tweede doelpunt kon scoren. Het was Gueye die na een afgeweken schot voor de 1-2 zorgde.