Verschueren heeft plannen met Anderlecht: Ik las dat er een comeback komt

Verschueren heeft plannen met Anderlecht: "Ik las dat er een comeback komt"

26-12-2020 07:45 Laatste update: 07:54
28

Michael Verschueren kreeg onlangs meer macht binnen RSC Anderlecht. De gewezen sportieve baas van de Brusselaars vergaarde extra aandelen, waardoor hij nu elf procent in handen heeft. In gesprek met Het Nieuwsblad legt Verschueren uit wat zijn plannen zijn in de toekomst.

Zo heeft Verschueren enkel het beste voor met Anderlecht. "Alle aandeelhouders werken er hard aan om Anderlecht weer financieel gezond te maken. Dat komt goed. Her en der las ik al dat de comeback van Michael Verschueren er zit aan te komen, maar ik garandeer jullie: ik heb geen plannen om weer een functie op te nemen in het dagelijkse beleid van de club."

Even was er zelfs sprake van een overname door Engelse investeerders, maar daar gaat Verschueren niet verder op in. "Met elf procent aandelen weeg ik gewoon iets zwaarder als bestuurder, maar ik beschouw mezelf vooral als een beschermer van het merk Anderlecht . Als ik vind dat bepaalde zaken niet kunnen, kan ik nu iets makkelijker mijn voet tussen de deur zetten", besluit de zoon van Anderlecht-icoon ‘Mister’ Michel Verschueren.