UPDATE: 'Club Brugge brengt nieuw bod uit op Reynolds'

UPDATE: 'Club Brugge brengt nieuw bod uit op Reynolds'

Gepubliceerd: vrijdag 25 december 2020 om 22:00vr 25-12-2020 om 22:00

Laatste update: woensdag 13 januari 2021 om 18:37wo 13-01-2021 om 18:37

Bij Club Brugge heeft men al uitgepakt met de komst van Bas Dost. De aanvaller komt in januari over en is de eerste winteraanwinst van Blauw-Zwart. De Bruggelingen staan nu ook een stap verder bij hun tweede aanwinst.

Club Brugge werd de voorbije dagen meermaals gelinkt aan Bryan Reynolds, een negentienjarige rechtsachter van FC Dallas. Hij wordt ook gevolgd door onder andere AS Roma en Juventus en leek dus geen spek voor de bek van de Bruggelingen. Bij Il Tempo heeft men echter goed nieuws voor Club Brugge.

Zo geeft de Italiaanse bron aan dat Reynolds al een persoonlijk akkoord heeft met Club Brugge en ook een deal met Dallas zou niet meer veraf zijn. Blauw-Zwart betaalt naar verluidt zo'n zeven miljoen euro voor de talentvolle verdediger.

Reynolds is een aanvallend ingesteld rechtsachter. Hij speelde dit seizoen al 17 wedstrijden in de MLS en gaf daarin vier assist. Bij Club Brugge is hij een mogelijke opvolger van Clinton Mata, als die een transfer versiert naar het buitenland. 

Verschillende media melden een akkoord met Juventus, terwijl ook Club Brugge nadrukkelijk genoemd wordt. Reynolds zelf reageerde nu via Instagram: “Ik heb niet met een journalist gesproken over mijn toekomst. Alle artikels die dat wel beweren zijn niet correct”, klinkt het.

Update 13/01:
De transfer van het 19-jarig toptalent zou dan toch nog niet rond zijn. Want Club Brugge meldt zich opnieuw in de race voor zijn gegeerde handtekening. Volgens journalist Paul Tenorio van The Athletic is er nog niets rond en is Club Brugge zeker nog niet uit de race. De journalist meldt dat Club Brugge vandaag, woensdag, nog een bod zou uit brengen op Reynolds. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws