'Paris Saint-Germain schakelt snel na ontslag Tuchel en heeft opvolger al binnen'

'Paris Saint-Germain schakelt snel na ontslag Tuchel en heeft opvolger al binnen'

24-12-2020 11:50
2

Thomas Tuchel wordt naar alle waarschijnlijkheid opgevolgd door Mauricio Pochettino. Dat meldt RMC Sport. Het Franse medium bevestigt dat Tuchel ontslagen is door PSG. Een officiële mededeling laat nog even op zich wachten.

Pochettino staat klaar om Tuchel te vervangen, al houdt RMC Sport een kleine slag om de arm. De 48-jarige Argentijn zit zonder club na zijn ontslag bij Tottenham Hotspur vorig jaar november. Hij werd eerder in verband gebracht met Real Madrid en Manchester United. Maar volgens RMC Sport is het zo goed als zeker dat Pochettino nu het stokje van Tuchel overneemt in Parijs. Ook Massimiliano Allegri werd genoemd.

Tuchel kreeg woensdagavond te horen dat hij ontslagen is van PSG. Opvallend genoeg gebeurde dat na een 4-0 overwinning op Strasbourg. Tuchel liet zich na de wedstrijd kritisch uit richting zijn werkgever. "Om eerlijk te zijn, heb ik me de eerste zes maanden afgevraagd: ben ik nog steeds een trainer of een politicus, een soort Minister van Sport? Bij een club als deze gaat het niet altijd over voetbal."

Het boterde al langer niet tussen Tuchel en technisch directeur Leonardo van PSG.