UPDATE: 'Antwerp-verdediger Pius is weer op vrije voeten na aanhouding'

UPDATE: 'Antwerp-verdediger Pius is weer op vrije voeten na aanhouding'

24-12-2020 12:00 Laatste update: 24-12-2020 12:00
1

Junior Pius beleeft een eindejaar in mineur. De Nigeriaan moet weg bij Antwerp en keerde dinsdag om persoonlijke redenen terug naar zijn thuisland. Daar zou hij nu opgepakt zijn, meldt Gazet Van Antwerpen. 

De krant baseert zich daarvoor op Nigeriaanse bronnen. Pius werd bij zijn aankomst op de luchthaven van Lagos aangehouden door de immigratiedienst. Hij zit nu vast op het plaatselijke kantoor van Interpol. Het zou gaan om een financiële kwestie, weten die bronnen.

Antwerp heeft nog geen bevestiging gekregen van het nieuws en reageerde dus nog niet. Mede door blessureleed kwam Pius er dit seizoen nauwelijks aan te pas bij Antwerp. Hij verzamelde wel nog vier basisplaatsen, maar de concurrentie achterin is groot. Pius heeft te horen gekregen dat hij op zoek mag naar een nieuwe werkgever.

UPDATE: Pius is opnieuw vrijgelaten na zijn aanhouding in Nigeria, aldus Het Nieuwsblad. Binnenkort kan de verdediger dus gewoon terugkeren naar Antwerp, al wordt er daar rekening gehouden met een vertrek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie