Hazard komt niet van de bank bij Real: Ik vond het vandaag niet het moment

Hazard komt niet van de bank bij Real: "Ik vond het vandaag niet het moment"

23-12-2020 22:55
1

Real Madrid heeft woensdagavond met 2-0 gewonnen tegen Granada en komt daardoor weer naast stadgenoot Atlético Madrid aan de leiding in de Primera Division. Thibaut Courtois stond uiteraard onder de lat bij de Koninkijke, maar Eden Hazard -net hersteld van een blessure- mocht zijn comeback nog niet vieren.

De flankspeler bleef de hele wedstrijd op de bank bij Real. Voor de 29-jarige Rode Duivel was het de eerste keer dat hij weer in de selectie zat nadat hij eind november in het duel tegen Alaves naar de kant moest met een spierblessure. Hij kon tegen Granada zijn wederoptreden vieren, maar kreeg geen speelminuten van Zidane.

De coach van de Koninklijke besprak de situatie van Hazard tijdens de persconferentie na de match. "Ik vond het vandaag nog niet het moment voor hem om in te invallen",vertelde Zidane volgens Marca. "Het was een moeilijke match. Je moet als trainer de juiste zaken op het juiste moment doen. Ik wilde niets riskeren met Eden. Het gaat goed met hem. Beetje bij beetje gaan we hem terug in de ploeg brengen.”