Lukaku en Internazionale sluiten 2020 af met overwinning tegen Verona

23-12-2020 20:28

Internazionale heeft woensdagavond gewonnen op het veld van Hellas Verona met 1-2. Romelu Lukaku heeft voor één keer niet kunnen scoren.

In een kansarme eerste helft kon onze landgenoot zich maar één keer doorzetten, maar zijn voorzet werd onderschept. De thuisploeg kwam dicht bij een doelpunt, maar Handanovic reageerde prima op schot van Faraoni. Even nadien werd een schot van Lautaro gepareerd door Silvestri.

Na de rust kon Inter wel op voorsprong klimmen via diezelfde Lautaro. Hij devieerde een voorzet van Hakimi aan de verste paal binnen. Inter kon echter niet lang genieten van die voorsprong. Handanovic grabbelde ernaast en Ilic profiteerde optimaal om de 1-1 binnen te tikken.

Inter duwde door en werd daarvoor even later al beloond. Skriniar kopte een hoge voorzet van Brozovic keurig binnen: 1-2. De overwinning van Inter kwam daarna niet meer in gevaar.