UPDATE: 'Anderlecht denkt aan minimumcontract voor Bouchouari'

UPDATE: 'Anderlecht denkt aan minimumcontract voor Bouchouari'

23-12-2020 18:00 Laatste update: 23:13
65

RSC Anderlecht staat bekend om haar uitstekende jeugdwerking. Verschillende talenten schopten het tot de absolute top, anderen mochten dan weer beschikken. In die laatste categorie hoort Mohamed Bouchouari (20) thuis, al keert hij mogelijk terug naar Anderlecht.

Het Laatste Nieuws schrijft namelijk dat de kans bestaat dat Bouchouari een contract tekent in het Lotto Park. De rechtervleugelverdediger verliet de U21 van Anderlecht in de zomer van 2019 voor Dudelange, waar hij een sterk seizoen speelde met ook enkele wedstrijden in de groepsfase van de Europa League.

Bouchouari besliste afgelopen zomer om zijn aflopende contract niet te verlengen, maar wel op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De 21-jarige verdediger traint momenteel mee met de A-kern van Anderlecht. Daar is Vincent Kompany danig onder de indruk, zo mag Bouchouari hopen op een bescheiden contract.

Update: Volgens La Dernière Heure bestaat er effectief een kans dat Bouchouari binnenkort een contract kan tekenen bij Anderlecht. Het gaat volgens de Waalse krant om een minimumcontract. Voor alle duidelijkheid, Anderlecht ziet de rechtervleugelspeler niet meteen als een versterking voor de eerste ploeg, maar meer als iemand om de kern wat breder te maken.