Kouassi (KRC Genk) droomt van titelduel met Club Brugge

Kouassi (KRC Genk) droomt van titelduel met Club Brugge

23-12-2020 15:19 Laatste update: 15:13
1

Eboué Kouassi droomt van een titelstrijd met Club Brugge, dat zei hij in een gesprek met het Belang van Limburg. Deli en Kossounou zijn vrienden van Kouassi, samen mikken ze op de Olympische spelen.

Kouassi is nog niet veel aan spelen toegekomen, dat hoopt hij te veranderen. Hij hoopt een titelstrijd uit te kunnen vechten met Kossounou en Deli: “Ik ben er echt van overtuigd dat we met deze spelersgroep hoog kunnen mikken. Ik zou graag met mijn goeie vrienden Deli en Kossounou van Club Brugge willen strijden om de titel. Waarom niet, je moet altijd zo hoog mogelijk mikken”, vertelt hij.

Het Ivoorkust van Kouassi plaatste zich voor de Olympische spelen van 2021. De Ivoriaan hoopt op een plaats in de U23 selectie: “Ik ben nog steeds selecteerbaar voor de nationale ploeg U23. Ik speelde in het verleden al voor nationale jeugdelftallen en de bondscoach heeft me niet uit het oog verloren.” 

Kouassi ziet Genk als een springplank naar de Olympische spelen: “Als ik goed presteer hier in Genk, dan kan ik blijven dromen van deelname aan de Spelen. Een extra motivatie”, besluit hij.