UPDATE: 'Enorme aanbieding uit China klopt, Antwerp legt Leko niets in de weg'

UPDATE: 'Enorme aanbieding uit China klopt, Antwerp legt Leko niets in de weg'

22-12-2020 23:15 Laatste update: 23-12-2020 09:30
31

Voor Ivan Leko zit het avontuur er bij Royal Antwerp FC er mogelijk al op. Na amper enkele maanden kan de Kroatische coach de club verlaten.

Volgens journalist Sacha Tavolieri kan Leko namelijk rekenen op interesse uit China. Een Chinese club zou eraan denken om Leko naar het Verre Oosten te halen. Een akkoord is er nog niet, maar de onderhandelingen zijn wel gaande.

Leko kent een wisselvallig parcours bij Antwerp. Hij won de Beker van België met The Great Old en slaagde er ook in om Europees te overwinteren. In de Belgische competitie staat Antwerp echter pas op een zevende plek in de stand.

Bij Antwerp zou men alvast rekening houden met een vertrek van Leko en is men op zoek naar een mogelijke opvolger. In die zoektocht is men uitgekomen bij Marc Wilmots, die in het verleden al werd gelinkt aan Antwerp. De goede band met sportief directeur Luciano D'Onofrio zou de komst van Wilmots ook vergemakkelijken.

Update 23/12: Het Laatste Nieuws bevestigt het opvallende nieuws rond Ivan Leko. De aanbieding voor de Antwerp-trainer zou naar verluidt 'enorm' zijn, waardoor hij het wel degelijk serieus overweegt om te vertrekken richting China. Antwerp zelf zou haar coach alvast niets in de weg willen leggen, 'aangezien het geen zin heeft om mensen tegen hun zin aan boord te houden'. De bal ligt in het kamp van Leko ...