Club Brugge onderhandelt over wintertransfer: Met verschillende clubs

Club Brugge onderhandelt over wintertransfer: "Met verschillende clubs"

Gepubliceerd: dinsdag 22 december 2020 om 20:27di 22-12-2020 om 20:27

Bij Club Brugge wacht er nog een interessante transferperiode, waar Blauw-Zwart mogelijk toch wat nieuwelingen in zal halen. Daarnaast zoekt het ook een oplossing voor enkele overbodige spelers. Daar is Luan Peres er één van.

De Braziliaanse verdediger werd met grote verwachtingen in huis gehaald, maar kon nooit echt overtuigen. Sinds augustus 2019 wordt hij aan Santos verhuurd. Daar is de Braziliaan een belangrijke pion en wil men graag met hem duur. Peres dreigt echter te duur uit te vallen.

Bij Santos wil men de uitleenbeurt van Peres graag verlengen, maar een akkoord vond het nog niet. Voor Club Brugge hoeft dat ook niet, zo is er flink wat interesse in de verdediger. "Met Santos werd nog geen progressie geboekt. Maar we onderhandelen met verschillende clubs", zegt sportdirecteur Roel Vaeyens van Club Brugge bij Gazeta Esportiva.

Bij Santos is men alvast niet tevreden met die uitspreken en werd door de Braziliaanse fans van de club al een hashtag op twitter gelanceerd. Meer bepaald #FicaLuanPeres (vrij vertaald: laat Luan Peres blijven). De kans lijkt klein dat Club Brugge daar ook naar zal luisteren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws