'RSC Anderlecht gaat de transfermarkt op na blessure van Van Crombrugge'

'RSC Anderlecht gaat de transfermarkt op na blessure van Van Crombrugge'

22-12-2020 20:11
19

RSC Anderlecht zal het enkele maanden zonder Hendrik Van Crombrugge moeten doen. De doelman is zo'n drie maanden buiten strijd na een operatie aan de rug. Het zorgt er ook voor dat Anderlecht de transfermarkt op zal gaan.

Anderlecht doet het al sinds begin november zonder Van Crombrugge en gaf de voorbije weken Timon Wellenreuther een kans. Die kon ook overtuigen en zal dus ook na Nieuwjaar nog steeds 'eerste' doelman van Anderlecht blijven. Toch is men volgens La Dernière Heure bij Anderlecht nog op zoek naar een extra man tussen de palen.

Bart Verbruggen is namelijk momenteel derde (tweede door de blessure van Van Crombrugge) doelman bij Anderlecht, maar is amper achttien jaar oud. De Brusselaars willen dan ook een meer ervaren doelman in huis halen voor de tweede seizoenshelft.

Door de Waalse bron werd ook al vernomen dat Sébastien Bruzzese hoog op het lijstje van Anderlecht stond. Die heeft afgelopen weekend echter voor Cercle Brugge gekozen. Anderlecht blijft dus zoeken en kijkt eerder in de richting van een speler zonder contract of iemand die kort kan worden geleend.