Ampomah laat zich zien bij Antwerp: Ja, het heeft wat tijd nodig gehad

Ampomah laat zich zien bij Antwerp: "Ja, het heeft wat tijd nodig gehad"

21-12-2020 18:15

Nana Ampomah speelde zondag zijn beste wedstrijd voor Antwerp. De Ghanees kon ook scoren tegen zijn voormalige club Waasland-Beveren. Na de match was hij dan ook erg tevreden. 

"Nog eens op de Freethiel spelen was zeker speciaal", geeft Ampomah aan bij Het Laatste Nieuws. "Uiteindelijk heb ik veel aan die club te danken, maar ik ben nu een voetballer van Antwerp en dus wil ik dat Antwerp wint. Die knop kon ik wel omdraaien, toen ik het terrein opstapte."

Ampomah kon deze keer wel overtuigen bij Antwerp. "Ja, het heeft wat tijd nodig gehad vooraleer ik weer de Ampomah van mijn beste periode in Beveren kon worden. Ik had dan ook een behoorlijke trainingsachterstand goed te maken, en dat kon alleen door hard te werken. En daarna door geduldig te wachten op een kans. Door het drukke wedstrijdschema heeft de coach iedereen nodig en kwam hij dus ook bij mij terecht."

Ampomah was ook opgelucht door de zege. "Na de nul op negen hadden we absoluut een overwinning nodig om weer dicht bij de top vier aan te sluiten. Dat we na drie nederlagen ook weer eens de nul konden houden, was ook heel erg belangrijk."