Van den Brom spreekt duidelijke taal en wil versterking bij KRC Genk

Van den Brom spreekt duidelijke taal en wil versterking bij KRC Genk

21-12-2020 08:30
4

KRC Genk-trainer John van den Brom deed afgelopen weekend achterin een beroep op Eboue Kouassi. De middenvelder kreeg een kans in de verdediging en kon overtuigen. Toch wil Van den Brom er nog versterking bij.

Kouassi overtuigde dan wel, het was niet genoeg om Van den Brom te overtuigen om er geen versterking bij te halen. "Kouassi heeft sowieso het profiel dat wij achterin zoeken. Snel, fysiek sterk en in staat om duels te winnen. Maar dat neemt niet weg dat wij nu alles waarmee we bezig zijn niet gaan stopzetten", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Wij willen er een centrale verdediger bij omdat de spoeling achterin heel dun is. En we zullen sowieso spelers moeten missen de komende weken. We hebben jongens op vier kaarten staan, er komt een druk programma aan en het kan wel eens héél spannend worden bovenin", geeft de trainer van KRC Genk aan.

Bij Genk lijkt men vooral achterin nog te zoeken naar versterking. Centraal achterin moet er nog iemand bij, zeker als ook Sébastien Dewaest nog vertrekt. Daarnaast zoekt men ook naar een vervanger voor Joakim Maehle, die op het punt staat om een transfer te realiseren.