Atalanta-coach heeft het helemaal gehad: Jullie praten alleen daar nog over

Atalanta-coach heeft het helemaal gehad: "Jullie praten alleen daar nog over"

20-12-2020 23:45

Gian Piero Gasperini en Alejandro Papu Gómez worden geen vrienden meer. De trainer van Atalanta hield zijn sterspeler buiten de selectie voor de wedstrijd tegen AS Roma (4-1), legde uit dat ook de voorzitter klaar is met de Argentijn en werd gek van verdere vragen over de situatie.

Gómez ligt al langer overhoop met zijn trainer, maar volgens Gasperini is ook de voorzitter klaar met de uitspattingen van de Argentijnse aanvaller. "Als een trainer kwaad is op een speler, dan is dat een slecht teken", laat hij op de persconferentie na afloop optekenen in diverse Italiaanse media. "Maar als de voorzitter ook kwaad is, wordt de situatie nog veel moeilijker."

Verder wilde de ervaren oefenmeester geen woorden meer vuil maken aan de situatie. "Ik ga geen vragen meer beantwoorden over deze kwestie. We hebben gelijk gespeeld bij Juventus, en gewonnen van Ajax en AS Roma. Toch praten jullie alleen hierover. Deze club verdient het dat er over de goede prestaties wordt gesproken."

Atalanta steeg zonder Gómez naar de zevende plaats in de Italiaanse Serie A. Dankzij de 1-0 zege op Ajax van begin december overwintert La Dea daarnaast ook in de Champions League.