Montanier: We weten dat we in moeilijkheden zitten, maar we laten het niet los

Montanier: "We weten dat we in moeilijkheden zitten, maar we laten het niet los"

20-12-2020 21:24
6

Standard Luik ging troosteloos onderuit tegen Royal Excel Moeskroen (0-1), waardoor het blijft hangen in de grijze middenmoot van het klassement. De toekomst van Philippe Montanier op Sclessin hangt aan een zijden draadje. Zelf houdt de Fransman de moed erin.

"We beginnen nochtans goed en dan laten we ons verrassen", had Montanier te vertellen over de wedstrijd bij RTBF. "Daarna hebben we veel doorgeduwd en geprobeerd, maar we misten efficiëntie. Dat ontbreekt de laatste tijd wel vaker. Nadien zagen we dat de spelers niet wilden opgeven. Wanneer je in een negatieve spiraal zit, stapelen de tegenslagen zich echter op."

"We hebben alles geprobeerd, dit is een grote ontgoocheling. Het is belangrijk om één groep te vormen om uit deze situatie te geraken. We weten dat we in moeilijkheden zitten, maar niemand laat los. We moeten ons hoofd omhoog houden en daar schuilt nu de kwaliteit van deze groep", besluit Montanier hoopvol. De vraag rijst echter of het bestuur van Standard deze week geen andere keuze maakt.