'Niet Anderlecht, wel Club Brugge toont interesse in peperdure Reynolds'

'Niet Anderlecht, wel Club Brugge toont interesse in peperdure Reynolds'

19-12-2020 23:44
25

De Amerikaanse verdediger Bryan Reynolds lijkt op weg om richting Europa te vertrekken. De flankverdediger werd gelinkt aan RSC Anderlecht. Dat lijkt echter niet de Belgische club te zijn die interesse toont.

Reynolds werd al meermaals in verband gebracht met een transfer richting Anderlecht, maar volgens 3rd Degree is het niet Anderlecht dat interesse toont, maar wel Club Brugge. Men gaat zelfs nog een stap verder en geven in de Podcast aan dat Blauw-Zwart ook al een bod heeft ingediend.

De kans dat Reynolds ook richting België trekt, lijkt echter klein. Zo toont ook AS Roma verregaande interesse en wil het bijzonder ver gaan voor de verdediger. De Amerikaan moet naar verluidt zo'n 7,5 miljoen euro kosten. Al zou die prijs zelfs nog kunnen oplopen tot tien miljoen euro.

Reynolds is een negentienjarige rechtervleugelverdediger. Momenteel speelt hij in de Major League Soccer voor FC Dallas. Daar speelde hij dit seizoen al zeventien wedstrijden. Bij Dallas heeft Reynolds nog een contract tot medio 2024.