'Club Brugge blijft hopen op de komst van zomertarget, maar heeft concurrentie'

'Club Brugge blijft hopen op de komst van zomertarget, maar heeft concurrentie'

19-12-2020 22:00
2

Bij Club Brugge deed men er afgelopen zomer alles aan om Bright Osayi-Samuel naar België te halen. De flankaanvaller bleef echter bij Queens Park Rangers, al heeft men bij Club Brugge Osayi-Samuel zeker nog niet uit het oog verloreen.

Volgens het Engelse Daily Record staat Osayi-Samuel namelijk nog steeds op het verlanglijstje van de landskampioen. Osayi-Samuel heeft een aflopend contract bij de Engelse club en zou dus voor een mooie prijs in huis gehaald kunnen worden. Afgelopen zomer was Club Brugge nog bereid om meer dan vijf miljoen euro te betalen voor Osayi-Samuel.

Club Brugge is echter niet de enige club die interesse toont. Er zijn verschillende Engelse clubs die nog steeds denken aan Osayi Samuel, die ook interesse geniet van de Schotse topclubs Rangers FC en Celtic. Het belooft dus nog een pittige strijd te worden voor zijn handtekening.

De 22-jarige Osayi-Samuel speelde dit seizoen achttien wedstrijden voor QPR. Daarin kon hij twee keer scoren en was hij goed voor drie assists.