Bezoek bij Standard: 'Boze supporters verstoren training van de Rouches'

Bezoek bij Standard: 'Boze supporters verstoren training van de Rouches'

19-12-2020 17:40
1

Standard zit in een bijzonder slechte periode en kon al weken niet meer overtuigen. De Rouches zijn inmiddels naar een achtste plek gezakt. Niet naar de zin van de fans.

Voor veel supporters van Standard is de maat helemaal vol. Zij hebben dan ook besloten om actie te nemen. 'La Famille des Rouches', de supportersgroepering van Standard, stuurde ook een open brief de wereld in. Daarin kondigden ze aan actie te ondernemen.

Zo worden de supportersvlaggen uit het stadion gehaald voor de wedstrijd tegen Moeskroen om de spelers aan te tonen dat ze niet tevreden zijn met de gang van zaken. Daarnaast heeft men ook een videovergadering gepland met het bestuur van Standard om alles te bespreken.

Er werd in de open brief ook druk gezet op de spelers. 'Als er na deze acties nog geen verbetering merkbaar is, zullen we nog meer acties ondernemen', klonk het in een dreigende toon.

Extra actie
Twee supportersgroepen, Hell Side en PHK, hielden zich alvast niet in. Zo'n veertig supporters trokken zaterdagochtend naar de training van Standard om hun onvrede te uiten en te spreken met de spelers.

Het ging er volgens La Dernière Heure nog gemoedelijk aan toe met Noë Dussenne, maar trainer Philippe Montanier kreeg wel flink wat kritiek te horen.