'Ajax strijdt met Manchester United en AC Milan om Ecuadoriaan van zes miljoen'

'Ajax strijdt met Manchester United en AC Milan om Ecuadoriaan van zes miljoen'

19-12-2020 13:26
4

Ajax is één van de clubs die interesse heeft in Moises Caicedo, een negentienjarige middenvelder uit Ecuador. Hij speelt momenteel in zijn geboorteland voor Independiente del Valle, dat zes miljoen euro voor hem vraagt.

Dat meldt Primicias. De concurrentie voor Ajax is echter groot. Ook Manchester United, West Ham United, AC Milan, Sporting Portugal en Olympique Marseille hebben hun zinnen gezet op de Ecuadoraanse international. Technisch manager Santiago Morales van Independiente del Valle stelde al dat Caicedo in januari een transfer zal maken. Ook bevestigde hij in gesprek te zijn met tenminste één Europese club.

Volgens The Daily Record heeft Manchester United de gesprekken over een transfer van de middenvelder inmiddels geopend. Ook West Ham informeerde al naar de middenvelder, die zowel in een controlerende als dynamische rol uit de voeten kan. Hij speelde tot dusver vier interlands voor Ecuador, waarin hij één keer scoorde.

Voetbal International meldde donderdag dat Ajax zich wil versterken met een 'talentvolle speler die aanpassingstijd nodig heeft'. Caicedo past in dat plaatje. Bovendien vertrekt Edson Álvarez mogelijk uit Amsterdam.