Technische staf blijft in afzondering bij KV Mechelen, wél belangrijke terugkeer

Technische staf blijft in afzondering bij KV Mechelen, wél belangrijke terugkeer

19-12-2020 10:29

Een nieuwe testronde heeft slecht en goed nieuws gebracht bij KV Mechelen. Voor het streekduel met Oud-Heverlee Leuven zullen de Antwerpenaren hun technische staf opnieuw moeten missen. Vaste waarde Joachim Van Damme keert dan weer terug.

Op de eigen website brengt KV Mechelen verslag uit over de meest recente coronatesten. Een drietal trainers heeft opnieuw een positief staal afgeleverd, waardoor in totaal zeven stafleden in quarantaine blijven, waaronder T1 Wouter Vrancken en rechterhand Frederik Vanderbiest. Zij zullen er dus niet bij zijn in Leuven. Hoogstwaarschijnlijk nemen Sven Swinnen, head development bij de jeugd, en Igor De Camargo de honneurs weer waar, net als tegen Club Brugge (0-3).

In de spelersgroep blijft de schade echter beperkt. Tegen Club waren er slechts twee afwezigen: Siemen Voet en Van Damme. Die laatste keert dus terug in de spelersgroep. Zijn test kwam namelijk negatief terug uit het labo. Dat Van Damme erbij is, geeft KV Mechelen ongetwijfeld moed, want de middenvelder is één van de aanjagers binnen de spelersgroep. Malinwa kan de punten alvast erg goed gebruiken. Na zeventien speeldagen houdt het enkel Royal Excel Moeskroen en Sint-Truiden achter zich.