Diatta over vertrek bij Club Brugge: Praten met andere clubs ga ik nu niet doen

Diatta over vertrek bij Club Brugge: "Praten met andere clubs ga ik nu niet doen"

18-12-2020 10:45 Laatste update: 10:52
12

Krepin Diatta was voor Club Brugge de matchwinnaar op het veld van KV Mechelen (0-3 winst). De Senegalees was goed voor twee doelpunten, waarmee hij zeer belangrijk was voor Blauw-Zwart. Diatta liet zich na de wedstrijd uit over een winters vertrek bij Club Brugge.

De teller van Diatta staat op die moment al op acht doelpunten. Dat is meer dan zijn totaal van de voorbije twee seizoenen. Toch denkt de flankaanvaller van Club Brugge niet aan een vertrek komende winter. "Alles loopt vlot, maar dat betekent niet dat ik straks zal vertrekken. Ik blijf hier, praten met andere clubs ga ik nu niet doen" vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Ondanks de interesse van onder andere Hertha BSC zet Diatta zijn zinnen dus nog niet op een transfer. Eerst wil de 21-jarige smaakmaker nog het Europese avontuur met Club Brugge avontuur verderzetten én een nieuwe landstitel op zijn palmares zetten. Voor deze zomer houdt Diatta dan weer wel alle opties open.

Zijn contract bij Club Brugge loopt nog tot medio 2024, waardoor Club Brugge wellicht enkel voor een recordbedrag afscheid zal willen nemen van Diatta. De duurste uitgaande transfer bij Club Brugge is momenteel Wesley Moraes, die voor 25 miljoen euro naar Aston Villa verkaste.