Real Madrid leeft op hoop: 'Hazard laat het hoofd niet hangen na nieuwe tegenslag'

Real Madrid leeft op hoop: 'Hazard laat het hoofd niet hangen na nieuwe tegenslag'

17-12-2020 16:49
2

Voor de hele mensheid is 2020 een jaar om snel te vergeten en voor Eden Hazard geldt dat in het bijzonder. Naast de coronaperikelen werd onze landgenoot haast voortdurend geplaagd door blessureleed. Toch verliest Hazard er de moed niet bij.

Momenteel werkt de Rode Duivel aan zijn zoveelste terugkeer. Hazard traint dagelijks mee en doet dat met overtuiging, ziet Marca. 'Hazard is vastbesloten om zijn situatie bij Real Madrid om te keren. Het zou begrijpelijk zijn als de Belg het hoofd wat liet hangen door alles wat er al gebeurd is, maar toch laat hij dat niet toe om zijn moraal aan te tasten. Dat laat Hazard op dagelijkse basis zien in Valdebebas (het trainingscentrum van Real, nvdr.)', staat te lezen op de website van de Spaanse krant.

'Hazard beseft dat hij Real iets moet teruggeven, aangezien de verwachtingen hoog waren na zijn overstap van Chelsea in de zomer van 2019. De volgende stap is nu om vertrouwen te winnen op training en dat te tonen in de wedstrijden. De vrees voor blessures blijft bestaan, maar Hazard weet dat hij enkel herinnerd wordt bij Real Madrid door matchen te spelen', gaat Marca verder.

'Zijn ploeggenoten vertrouwen in hem', klinkt het. 'Zij beschouwen hem als een goeie gast en een geweldige speler. Ook Zinedine Zidane behoort tot zijn grootste fans, daarom zal Hazard weer in het elftal komen van zodra hij beschikbaar is. Die terugkeer is echter nog niet in zicht. Er wordt voorzichtig omgesprongen met Hazard', luidt het besluit.