Keeperskwestie bij Antwerp krijgt staartje: 'Spanning tussen Leko en D'Onofrio'

Keeperskwestie bij Antwerp krijgt staartje: 'Spanning tussen Leko en D'Onofrio'

16-12-2020 18:30
6

Royal Antwerp FC ging afgelopen weekend met 0-2 de boot in tegen Club Brugge. In doel koos Ivan Leko verrassend voor Alireza Beiranvand, maar dat bleek geen succes. Al was die keuze volgens Eddy Snelders niet helemaal van harte bij de Kroaat.

Meteen na afloop gaf Leko toe dat de keuze om Beiranvand op te stellen de verkeerde was. "Ik denk omdat hij hem onder druk van bovenaf moest opstellen. Anders val je je doelman niet zo zwaar aan", vertelt Snelders aan De Witte Duivel. De reactie van Leko was volgens de analist onrechtstreeks aan het Antwerp-bestuur  gericht.

Tijdens de zomerse transferperiode hekelde Leko ook al het uitblijven van nieuwkomers, terwijl de competitie toch al even aan de gang was. Snelders merkt toch enige strubbelingen op tussen Leko en de sportieve leiding bij Antwerp. "Ik vermoed dat er een zekere spanning is ontstaan tussen Luciano D'Onofrio en Leko. Wordt vervolgd", besluit hij.

Tegen Zulte Waregem kiest Leko echter weer voor Jean Butez in doel. Die krijgt na zijn foutje tegen KRC Genk de kans om te tonen dat hij de nummer één is in doel bij Antwerp.