Breaking news

EL: Alderweireld krijgt een haalbare kaart, topper voor Saelemaekers

OFFICIEEL: Feyenoord stelt opvolger van Advocaat aan

OFFICIEEL: Feyenoord stelt opvolger van Advocaat aan

Gepubliceerd: dinsdag 15 december 2020 om 17:36di 15-12-2020 om 17:36

De kogel is door de kerk: Arne Slot is vanaf volgend seizoen hoofdtrainer van Feyenoord. Hij heeft voor twee jaar getekend, met een optie op een extra jaar.

Slot (42) is na dit seizoen de opvolger van Advocaat, die zijn klus in De Kuip afmaakt en dan stopt als clubtrainer. De komst van de trainer hing al even in de lucht. Anderhalve week geleden zette AZ hem op straat toen bleek dat hij in het geheim had gesproken met Feyenoord. Slot had toen al besloten zijn aflopende contract in Alkmaar niet te verlengen.

"Ik heb drieënhalf jaar met veel plezier gewerkt bij AZ en ben de club en de spelers dankbaar voor de ontwikkeling die ik als trainer heb doorgemaakt. Deze stap naar Feyenoord is een hele mooie vervolgstap in mijn carrière", reageert Slot op de website van zijn nieuwe club. "Als een topclub als Feyenoord zich meldt, dan ben je niet alleen vereerd maar zeker ook trots dat je deze stap kan maken."

Slot gaat bij Feyenoord in elk geval samenwerken met assistent-trainer John de Wolf. De verdere samenstelling van zijn technische staf wordt later bekend. Omdat de focus van Feyenoord op het lopende seizoen onder Advocaat ligt, wordt Slot pas in de zomer gepresenteerd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws