'Drie Belgische clubs tonen interesse in Harbaoui (ex-Anderlecht)'

'Drie Belgische clubs tonen interesse in Harbaoui (ex-Anderlecht)'

15-12-2020 08:44
4

Er staat binnenkort weer een transferperiode op het programma, waardoor we weer heel wat transfers mogen verwachten. Tussen die transfers krijgen we mogelijk een oude bekende te zien: Hamdi Harbaoui.

De inmiddels 35-jarige spits staat volgens Het Laatste Nieuws op het punt om terug naar België te keren. De aanvaller wordt gelinkt aan maar liefst drie clubs uit Eerste Klasse A: KV Mechelen, Zulte Waregem (een ex-club) en Waasland-Beveren. Drie clubs die een goalgetter, want dat is Harbaoui met zijn drie Gouden Stieren, kunnen gebruiken.

De Tunesiër is op 1 januari een vrije speler en kan dus goedkoop in huis gehaald worden. De aanvaller speelde de voorbije twee seizoenen in de woestijn, bij het Qatarese Al-Arabi. Nu hoopt hij op een terugkeer naar de Europese velden.

Harbaoui werd in 2008 door het toenmalige Excelsior Moeskroen naar ons land gehaald. Hij kwam daarna uit voor onder andere CS Visé, Oud-Heverlee Leuven, KSC Lokeren, Udinese, RSC Anderlecht, Sporting Charleroi en Zulte Waregem.

Bij Al-Arabi SC toonde hij het scoren nog niet verleerd te zijn. Hij was er goed voor veertien doelpunten en vier assists in 26 partijen.