Lukaku en Inter spoelen Europese uitschakeling door met zege tegen Cagliari

Lukaku en Inter spoelen Europese uitschakeling door met zege tegen Cagliari

13-12-2020 14:50

Romelu Lukaku en Internazionale hebben de uitschaling in de Champions League doorgespoeld met een overwinning op het veld van Cagliari. Het werd 1-3 voor de ploeg van coach Antonio Conte. Lukaku scoorde het laatste doelpunt.

Inter eindigde afgelopen week vierde en laatste in zijn Champions League-groep en speelt geen Europees voetbal meer na nieuwjaar. De ploeg van Lukaku kon dus maar best winnen op bezoek bij Cagliari, maar het werd opnieuw een moeilijke wedstrijd. Inter kwam vlak voor de rust op achterstand na een doelpunt van Sottil.

Cagliari leek na de pauze lang op weg naar een overwinning, maar in de slotfase kon Inter de scheve situatie alsnog rechtzetten. Eerst joeg Barella een afvallende hoekschop heerlijk tegen de netten, even later kopte D’Ambrosio de 2-1 binnen. Cagliari probeerde nog te reageren, maar liep op een counter en Lukaku zette zelf de eindstand op het scorebord.

Dankzij de overwinning komt Inter voorlopig op twee punten van leider en stadsgenoot AC Milan, dat vanavond wel nog speelt tegen Parma.