United ontvangt transferbelofte: 'Gevoel voor deze club gaat veel dieper'

United ontvangt transferbelofte: 'Gevoel voor deze club gaat veel dieper'

11-12-2020 14:44 Laatste update: 14:45
2

Manchester United weet de laatste jaren niet mee te doen om de belangrijkste prijzen in Engeland en Europa, maar Marcus Rashford peinst niet over een vertrek. De 23-jarige aanvaller ziet zichzelf zijn hele carrière voor The Mancunians spelen.

"Ik kijk nooit verder dan deze club", zegt Rashford tegen Sky Sports. "Als kind keek ik al alleen maar naar United en het zou gewoon niet goed voelen om een ander shirt te dragen. Ik wil gewoon mijn uiterste best doen, zolang ik hier ben en hopelijk is dat nog heel lang."

Rashford komt uit de jeugdopleiding van United en brak in 2016 onder toenmalig manager Louis van Gaal door op Old Trafford. Inmiddels staat de teller al op 232 optredens voor de Premier League-grootmacht en 39 interlands voor Engeland.

Rashford oogste dit jaar ook veel lof in zijn strijd tegen kinderarmoede. De aanvaller kreeg de Britse regering zover om gratis maaltijden uit te reiken aan arme kinderen tijdens de schoolvakanties. "Alle goede dingen die dit jaar zijn gebeurd zijn een gevolg van de kansen die United mij als kind heeft gegeven. Ik herinner niet alleen de laatste vijf jaar, ik heb het over de tijd dat niemand in mijn familie kon autorijden en ik naar de trainingen moest komen. United had toen mensen die me naar het trainingscomplex en weer naar huis brachten."

"Ik zal nooit vergeten dat de club mij onderdak gaf toen ik een jaar of elf was en mijn moeder het heel moeilijk had. Manchester United heeft mij de kans gegeven mezelf te uiten en te ontdekken dat ik talent voor voetbal had. Het gevoel voor deze club gaat veel dieper dan de mensen soms zien", besluit Rashford.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie