'PSG werkt aan nieuwe transfercoup voor 'natuurlijk niet gelukkige' Spurs-ster'

'PSG werkt aan nieuwe transfercoup voor 'natuurlijk niet gelukkige' Spurs-ster'

11-12-2020 10:45
3

De kans bestaat dat Tottenham Hotspur en Dele Alli - al dan niet tijdelijk - uit elkaar gaan. Paris Saint-Germain is van plan een nieuwe poging te wagen voor de 24-jarige middenvelder.

Alli speelt dit seizoen een bijrol onder José Mourinho, die met Spurs aan kop gaat in de Premier League. PSG is al langer geïnteresseerd en werkt volgens The Daily Mail aan een nieuwe transfercoup, nadat die in de zomer mislukte door tegenstribbelen van Tottenham. Een huurperiode vanaf januari ligt het meest voor de hand.

De laatste basisplaats van Alli dateert van 13 september. Sindsdien kwam hij zelfs maar tot 21 wedstrijdminuten in de Premier League. Ook donderdagavond zat de Britse middenvelder, die open zou staan voor PSG, negentig minuten op de bank tijdens de Europa League-wedstrijd tussen Spurs en Antwerp FC (2-0).

'Geen gelukkige speler'
Opvallend genoeg liep Alli tijdens de wedstrijd boos naar de kleedkamer, nadat Mourinho zijn vijfde wissel had doorgevoerd. "Laten we de realiteit niet uit het oog verliezen", zei Mourinho na afloop op de persconferentie. "Een speler op de bank die realiseert dat alle vijf wissels al zijn gebruikt, is natuurlijk geen gelukkige speler. Ik verwacht ook niet dat Dele blij is."