OFFICIEEL: Cercle Brugge pakt uit met drie contractverlengingen

OFFICIEEL: Cercle Brugge pakt uit met drie contractverlengingen

10-12-2020 14:59 Laatste update: 15:04
1

Cercle Brugge heeft het contract van Thibo Somers, Robbe Decostere en Charles Vanhoutte. Het trio blijft nu tot medio 2023 verbonden bij de Vereniging.

Dat geeft Cercle Brugge zelf aan via de officiële kanalen. Bij Groen-Zwart spelen dit seizoen heel wat buitenlandse talenten, maar ook het Brugs trio speelt zeker een rol bij de Bruggelingen. Dat zien zij nu beloond worden met een contractverlenging bij de Vereniging. Ze blijven tot medio 2023 verbonden aan Cercle.

"Charles, Thibo en Robbe zijn niet alleen op-en-top jeugdtalenten, ze weerspiegelen ook het Cercle DNA en dragen de groen-zwarte waarden diep in zich", zegt technisch directeur Carlos Avina.

Harde werkers
"Het trio beschikt uiteraard over talent als voetballer maar het zijn ook harde werkers. Ze beschikken over een goede mentaliteit. Charles, Robbe en Thibo zijn een rolmodel voor al onze jeugdspelers en we zijn dan ook heel erg blij dat ze niet alleen het heden van Cercle vertegenwoordigen, maar zeker en vast ook de toekomst", klinkt het.

Somers kwam dit seizoen elf keer, waarvan voornamelijk korte invalbeurten, in actie voor de Bruggelingen. Daarin was hij goed voor één doelpunt. De 22-jarige Vanhoutte kwam ook elf keer uit voor groen-zwart, met één assist tot gevolg. Robbe Decoste kwam het vaakst in actie voor Cercle. Hij speelde twaalf partijen.