Pineut van Club Brugge overtuigt niet: 'Blauw-Zwart twijfelde over Sobol'

Pineut van Club Brugge overtuigt niet: 'Blauw-Zwart twijfelde over Sobol'

10-12-2020 15:15
18

Club Brugge is er deze week niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de 1/8ste finales in de Champions League. Daar had de rode kaart van Eduard Sobol iets mee te maken, die Kop van Jut was bij Club Brugge. Bij Blauw-Zwart denkt men na over zijn toekomst.

Sobol werd twee zomers geleden door Club Brugge via een uitleenbeurt weggehaald bij Shakhtar Donetsk. De Oekraïener werd basispion, maar slaagde er toch niet in Club Brugge te overtuigen hem definitief over te nemen. Het bleef bij een nieuwe uitleenbeurt voor Sobol.

Volgens Het Laatste Nieuws is men bij Club Brugge dan ook nog steeds niet helemaal zeker of Sobol goed genoeg is voor Club Brugge. Dat is dan ook de reden waarom men afgelopen zomer geen vier miljoen euro heeft betaald voor Sobol. De aankoopoptie die in zijn huurcontract stond.

Ook deze zomer lijkt de kans klein dat men bij Club Brugge zal besluiten om Sobol definitief over te nemen. De linksachter kon dit seizoen toch nog niet helemaal overtuigen en was in de Champions League meermaals één van de mindere pionnen achterin.