Duo van Club Brugge overtuigt niet: Ze zijn niet goed genoeg

Duo van Club Brugge overtuigt niet: "Ze zijn niet goed genoeg"

09-12-2020 16:00
11

Club Brugge is er dinsdag ei zo na in geslaagd om toch te winnen van Lazio Roma. Het leek nochtans kansloos te gaan verliezen, maar knokte zich met tien terug in de partij. Met onder andere Charles De Ketelaere en Ruud Vormer waren er uitblinkers, al vielen er ook enkele jongens door de mand.

Club Brugge kwam voornamelijk in de moeilijkheden door de rode kaart voor Eddy Sobol, zo oordeelt Eddy Snelder. "Hij kreeg al eens een waarschuwing, dus dan begrijp ik niet dat hij twee keer na elkaar een fout maakt op een positie waar het niet nodig is", zegt Snelders bij Sporza.

"Zo schiet je jezelf in de voet en maakt je het heel moeilijk voor je ploeg", voegt hij er nog aan toe. Tom Boudeweel is alvast geen fan van de verdediger. "Sobol heeft niet het niveau dat Club Brugge nastreeft", klinkt het.

Zijn back-up is Federico Ricca, die al kon overtuigen in zijn geringe speelminuten dit seizoen. Toch vreest Boudeweel ook voor de Uruguayaan. "Ricca speelde goed tegen Zenit en deed het ook niet slecht tegen Lazio. Maar Club Brugge wil de lat heel hoog leggen en dan zijn Sobol en Ricca net niet goed genoeg", besluit hij.